^Naar boven
VLEES
- Koninginnehapje met kipvulling
VIS
- Zalmfilet "Podjorski" met curry
- Zalmfilet in lichte kreeftensausje
- Zalmfilet in witte wijnsaus geparfumeerd met een brunoise van paprika
- Huwelijk van zalm en zeetong op een bedje van prei
- Duo van zalm en griet met preisausje
- Zeetongfilets op een bedje van prei en peterselieschuim
- Scampi's in lichte cognacsaus vergezeld van st-Jacobsnootjes en bladerdeeg
- Scampi's in kreeftensausje met rijst en krokant maantje
- Scampi's in currysausje met appeltjes en witloof
- Schelpje van scampi's en Sint-Jacobsvruchten onder een dekentje van bladerdaag
- Gegratineerde scampi's met sausje van rode pesto
- Spaghetti van courgettes met zalmfilet en venkel
- Vispannetje "De Pepermolen" in kreeftensausje
- Gebakken St-Jacobsnootjes met groene en witte asperges
- Huisbereide garnaalkroketten
- Duo van Sint-Jacobsvruchten en gamba met een emulsie van peterselie, look en tuinkruiden