^Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


- Zalmfilet "podjorski" (lichte currysaus).
- Zalmfilet in lichte kreeftensausje
- Zalmfilet in witte wijnsaus geparfumeerd met een brunoise van paprika
- Huwelijk van zalm en zeetong op een bedje van tuinsla
- Filet van zalm met verse spinazie en Noilly prat saus
- Duo van zalm en griet met preisausje
- Brussels lof omwentelt met gerookte zalm in roomsausje
- Tongreepjes op z'n Normandisch
- Zeetong "Dugleré" (tomatenblokjes getomatteerde roomsaus)
- Tongreepjes met Oesterzwammen en Broccoli
- Stenentongfilets op bedje van prei en peterselieschuim
- Assortiment van "het loze vissertje"
- Scampi's omwentelt met gerookte zalm op een sausje van waterkers
- Bladerdeeg met scampi's en wijngaardslakken
- Scampi's in lichte cognacsaus vergezeld van st-Jacobsnootjes en bladerdeeg
- Scampi's in kreeftensausje met rijst en krokant maantje
- Scampi's in currysausje met appeltjes en witloof
- Staartvisrug met "verse groene peper"
- Tarbotfilet met cider en witloof
- Vispannetje"Pepermolen" (kreeftensausje)
- Lottefilet op gestoomde groentjes in lichte paprikasaus
- Gebraiseerde grietfilet met vijf kruiden en tomaat
- Victoriabaarsfilet met witloof en verse spinazie
- Gemarineerde St-Jacobsvruchten op sausje van waterkers
- Gebakken St-Jacobsnootjes met groene en witte asperges
- Italiaanse schelp
- Sneetjes van kalfszwezerik en kalfstong met oesterzwam
- Bladerdeeg opgevuld met kalfszwezeriken
- Koninginnehapje met kipvulling
- Huisbereidde garnaalkroketten
- Quiche met ham
- Kwartel voor fijnproevers
- Stoofpotje met zeetongrolletjes in zachte Chablissaus
- Gestoomde tarbot met chardonnaysaus
- Tongreepjes met honing en citroen op een witloofbedje
- Gebakken staartvis met oesters op een breibedje en peterseliesausje
- Kabeljauw met jeneverbessen

 

 Copyright © 2018 De Pepermolen  Rights Reserved.