^Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


- Bordje met grijze garnalencocktail.

- Halve ananas gevuld met zeevruchten.
- Korfje van meloen gevuld met zeevruchten.
- Tomaat met grijze garnalen.
- Noorse visschotel met gerookte zalm.
- Noorse visschotel met gerookte heilbot.
- Noorse visschotel met gerookte forelfilet.
- Salade van gerookte heilbot met vinaigrette van sjalotjes en radijsjes.
- Gemarineerde zalm met verse dille.
- Gerookte zalm met meloenvinaigrette.
- Gerookte eendeborst met slaatje in notenolie.
- Saladebordje met wildpastei en uienconfituur .
- Meloenbootje met parmaham.
- Ambachtelijk gerookte kalkoenfilet met meloenparels besprenkeld met frambozenjenever.

- Tartare van zalm met peterseliinfuus.
- Halve canadese kreeft op een bedje van fijne groentjes.
- Scampi op bedje van sla met pittig sausje.


 Copyright ¬© 2018 De Pepermolen  Rights Reserved.