^Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


- Varkens- en rundsgebraad met zeizoensgebonden groentjes
- Gemarineerde varkensfilet met Jagersaus, Bosbessen en peertjes
- Kalfs- en rundsgebraad met seizoensgebonden groentjes
- Chateaubriand met tuinweelde
- Chateaubriand "Bourguignonne" (spek, cognac, rode Bourgogne en verse champignons)
- Kalfsrug met appeltjes en roomsausje
- Varkenshaasje versiert met amandelschilfers in roomsaus
- Varkenshaasje met groenten in lichte dragonsaus
- Varkenshaasje met saus naar keuze
- Varkenshaasje met zachte pepersaus
- Kalkoenfilet met spekreepjes, zilveruitjes en witloof
- Kalkoenfilet met zoetzure saus, salade en fruit
- Parelhoentje met calvadossaus
- Parelhoentje met muskaatdruiven
- Parelhoentje op z'n Normandisch (calvados, appelcider, champignons en appeltjes)
- Lamsfilet in rode wijnsaus met verse groenten
- Gemarineerde lamsfilet in peterselie en olijfolie
- Eendenborstfilet met passievruchtensaus
- Eendenborstfilet "Bigarade" (appelsiensausje)
- Struisvogelfilet met rode wijnsaus en geglaceerde uitjes
- Hazenrug Grand Teneur met groenten
- Hazenrug gemarineerd met bosbessen en peren
- Fazantfilet in wijnblad, gebakken met boschampignons
- Fazantfilet met savooi, spek en kastanjepuree
- Jong gemarineerd everzwijntje met witlooftaartje en peer
- Paashaasje met honing - bokbiersaus
- Lamsoortje met Kriekbier
- Kalfsoester op een bedje van verse spinazie, gebakken groentenpakket en sherrysaus
- Kalfsmedaillon met mosterd – dragonsaus

 Copyright © 2018 De Pepermolen  Rights Reserved.